Skip to content

Bagte æbler med marcipan- og mandelfyld og kanel – dessert efter årstiden

14. september 2012

I haven bugner det i øjeblikket af de flotteste æbler.

En lækker opskrift, der passer til årstiden er denne, som kan spises med is eller cremefraiche med vanille.

Du skal bruge:
4 stk. æbler
150-200 gr. marcipan
1 spsk. smør
1 håndfuld mandler
Kanelsukker til drys

Æbler halveres (kan også udhules, hvis man synes det ser festligere ud med hele æbler)
Mandler hakkes.
Marcipan, smør og mandler blandes sammen til en klistret blanding.
Blandingen fordeles i æblerne. Der drysses med kanelsukker.

Bages i ovn ved 175 gr. i ca. 45 min.

Nydes gerne med vanilleis eller vanillecreme.

Smager himmelsk. Velbekomme!

From → Madopskrifter

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: